WELKOM BIJ UW ONROERENDGOED BEMIDDELAAR

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bij ons is uw Vereniging van Eigenaren in betrouwbare handen!
VVE-Limburg is een onderdeel van de PBM Groep.

MEER INFO OVER V.v.E.
Onze diensten

WAT KAN PBM GROEP VOOR U BETEKENEN?

AAN- OF VERKOOP

Bij de aan- of verkoop van een huis komt veel kijken. Wij kunnen u, met onze persoonlijke betrokkenheid, kennis en ervaring, uitstekend adviseren en ondersteunen in dit proces. Wij hebben de marktkennis en een groot netwerk, beide van belang voor een goede aan- en verkoop van uw huis of appartement..

LEES MEER
VERHUUR – HUUR

Door de jaren heen hebben wij op het gebied van professionele aan- en verhuur grote ervaring en kennis opgebouwd. Als u van plan bent uw huis of appartement te gaan verhuren dan helpen wij u graag. Als geen ander weten wij wat de huurder van vandaag voor eisen aan een woning stelt. Graag brengen wij u op de hoogte van alle zaken die essentieel zijn voor het succesvol verhuren van uw woning en het vinden van een betrouwbare huurder.

LEES MEER
VASTGOEDBEHEER

Zonder zorgen uw huis achterlaten en verhuren? Dit is goed mogelijk! Tijdens uw afwezigheid beheren wij uw huis zoals u dat zelf zou doen. Wij nemen deze taak graag voor u ter hand, zorgen voor de financiële administratie, het onderhoud aan uw huis en het contact met uw huurder. Door ons uitgebreide netwerk met o.a. aannemers, schilders, stoffeerders, hoveniers en nutsbedrijven kunnen wij op een goede en efficiënte wijze uw huis beheren. Met name het beheer van gestoffeerde huizen en appartementen is ons specialisme.  

LEES MEER
BOUWKUNDIGE TAXATIES

Als u een huis koopt, wilt u er zeker van zijn dat u er jarenlang met plezier in kunt wonen.  Huizen die ouder zijn dan 10 jaar vertonen echter regelmatig gebreken en achterstallig onderhoud die bij herstel een enorme kostenpost kunnen vormen.  De bouwkundige taxatie verschaft u een goed beeld van de staat van onderhoud en de aanwezigheid van eventuele (onopgemerkte) gebreken waardoor onaangename (financiële) verrassingen voorkomen kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij ook een kostenraming maken voor een eventuele verbouwing.

LEES MEER
Voor deze woningen/panden doen wij nu de bemiddeling

ONS AABOD