Leegstand beheer

Leegstandbeheer:
PBM Groep biedt u de beste oplossingen op het gebied van leegstandbeheer. Maak kennis met ons totaalpakket: van een gedegen selectie van bewoners en ondernemers die uw pand gaan gebruiken, tot vakkundige technische ondersteuning met 24-uurs bereikbaarheid. Ontdek de mogelijkheden van Leegstand Beheer, Toezicht en Verhuur.

Beheer:
Wie een vastgoedobject lang leeg laat staan, krijgt onvermijdelijk te maken met risico’s van leegstand: dit varieert van onopgemerkte lekkages tot krakers en vandalen. Tijdelijke bewoning, of tijdelijk gebruik door ondernemers, is en blijft het beste medicijn. Kiest u voor leegstandsbeheer via de PBM Groep, dan kiest u voor de ruime ervaring op dit vlak.

Toezicht:
Alerte en pro-actieve toezichthouders minimaliseren ongewenste activiteiten bij uw vastgoedobject of terrein. Toezicht via de PBM Groep staat voor snel en adequaat toezicht op uw vastgoedobject, overal in Limburg en daarbuiten.

Verhuur:
Wanneer een woning langer leegstaat, is het noodzakelijk om de negatieve gevolgen te bestrijden. Tijdelijke verhuur, op basis van de Leegstandwet, is dan dé oplossing. Ook op dit vlak kunt u profiteren van de expertise van de PBM Groep!

Samengevat kiest u voor de volgende voordelen van de PBM leegstandbeheer:

  • Minimale beheerskosten;
  • Maximaal toezicht;
  • Korte opzegtermijn;
  • Flexibel onderhoudscontract.
NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO
KLIK HIER